What's in a name..?

Ik ben Mark de Groot (1971) en ben vanwege een groeistoornis niet groter dan 1,20m. In 1998 rondde ik mijn HBO opleiding Beleid, bestuur & Management met succes af op het onderwerp keten- en netwerkvorming rond de Wet Re-integratie Arbeidsgehandicapten. In datzelfde jaar werd door UWV vastgesteld dat ik < 15% arbeidsongeschikt was. Ik heb sindsdien een scala aan functies bekleed in de Sociale Zekerheidsketen.

Daarnaast ben ik als voorzitter van de Belangenvereniging van Kleine Mensen (BVKM) jarenlang opgekomen voor de belangen van kleine mensen in Nederland.

Als ervaringsdeskundige en professional in het werkveld van de Sociale Zekerheid, ben ik prima in staat de vraagstukken in het juiste perspectief te zetten. Mede door het gebruik van humor zie ik kans de boodschap - Anders kijken naar mensen en hier werk van maken - op de juiste manier voor het voetlicht brengen.

In maart 2013 heb ik met succes de opleiding tot jobcoach afgerond.

Per 1 mei 2013 ben ik eigenaar van Werkprisma en ben ik u graag van dienst als Consultant Sociaal Ondernemen. Wat ik voor u kan betekenen kunt hier lezen.

Wie meer wil weten, verwijs ik graag naar mijn LinkedIn profiel.

Wajongers in de bocht bij WerkenFM


'Wat nou Wajong?!' is een informatief programma waarin Wajong en werk centraal staat. Bijzondere gasten, de 'Wat nou Wajong-Factchecker', Wajong in de (sociale) media en natuurlijk leuke platen; het is allemaal wekelijks te beluisteren op woensdagmiddag vanaf 15:00 uur in 'Wat nou Wajong?!' bij WerkenFM. Uitzending gemist? Geen nood klik hier.