Workshops & Expertmeetings

Wilt u op een ludieke wijze ge├»nformeerd worden wat de mogelijkheden van mensen met een arbeidsbeperking zijn? Ondervindt u koudwatervrees binnen uw organisatie ten aanzien aanstellen van mensen met arbeidsbeperking en wilt u een discussiemeeting organiseren? Of wilt u gewoon iets bijzonders voor uw Nieuwjaarsbijeenkomst ter lering en vermaak?

Dan is het misschien een idee om in samenspraak met Werkprisma een workshop te organiseren. De Workshops van Werkprisma kenmerken zich bij uitstek door een verassende insteek van humor en expertise over hoe je tegen thema's als Wajong en werken met een arbeidshandicap aan kunt kijken.  
Samen met u bespreek ik de aard van de bijeenkomst en het te verwachte publiek en hoe u de workshop voor u ziet. Aan de hand van het karakter van de bijeenkomst en het thema stel ik samen met u een passende workshop samen.

Informeert u gerust naar de mogelijkheden

Wajongers in de bocht bij WerkenFM


'Wat nou Wajong?!' is een informatief programma waarin Wajong en werk centraal staat. Bijzondere gasten, de 'Wat nou Wajong-Factchecker', Wajong in de (sociale) media en natuurlijk leuke platen; het is allemaal wekelijks te beluisteren op woensdagmiddag vanaf 15:00 uur in 'Wat nou Wajong?!' bij WerkenFM. Uitzending gemist? Geen nood klik hier.